[Release] [Non-ELS] Unmarked Police Pack (Add-On)

pack
add-on
addonpack
policepack
unmarked

#1

Unmarked Police Pack Add-On

I’ve taken 5 different unmarked vehicles, and made them all into 1 pack for FiveM.

Download here
Github link here

Installation Guide:
Download the unmarked-megapack.zip
Extract the unmarked-megapack resource into your resources folder.
Edit your server.cfg and add “start unmarked-megapack” in there.

Spawn codes:
um1 - 2015 Chevy Tahoe PPV
um2 - 2011 Ford Crown Victoria
um3 - 2015 Dodge Charger
um4 - 2012 Ford Taurus
um5 - 2014 FPIU

Gallery

I do not claim credit for these vehicles, I just made them into an easily installable pack for FiveM. Original downloads here:
http://www.lcpdfr.com/files/file/12202-2015-chevy-tahoe-ppv-slicktopunmarked/
http://www.lcpdfr.com/files/file/13659-2011-unmarked-crown-vic/
http://www.lcpdfr.com/files/file/10633-2015-dodge-charger-unmarked/
http://www.lcpdfr.com/files/file/9411-2012-unmarked-ford-taurus/
http://www.lcpdfr.com/files/file/12084-lapd-gangswat-ford-police-interceptor-utility/


#2

mega.nz Sigh lol, use github.

Also what is the qualification to be a megapack? More than 10?


#3

It’s just a buzzword lol


#4

Okay so I am going to mark this title as clickbait :joy:

Looks good


#5

fine I changed it to Unmarked Police Pack


#7

WARNING USING THIS PACK CAN CAUSE THE HEADLIGHT GLITCH WHERE THE HEADLIGHTS ARE EXTREMELY BRIGHT. RECOMMEND NOT USING THIS PACK.


#8

That’s awkward, it works perfectly for me. It also does not change any visualsettings, which would change the brightness of the lights. Are you sure it’s not your client? (aka did you have anyone else come on the server and test it out?)

EDIT: Nevermind, I checked your other post, I’ll take a look at the carcols and carvariations when I can, that’s really weird though.


#9

Yes thank you, i didnt intend to be rude. just wanted to make sure everyone was aware and was like why am i having this gltich. But yes thanks mate !


#10

thats a glitch restart your game


#11

Its actually not, the carcols and caravations are conflicting… And it wouldn’t matter of a restart. It just shows right back up.


#12

not for me
(20022020)


#13

I can’t really test it, as the problem isn’t happening on my screen. Here’s what you could do:

Go to the plugin, and remove the carcols file from the data folder, and edit the __resource.lua to have:

resource_manifest_version ‘77731fab-63ca-442c-a67b-abc70f28dfa5’

files {
‘data/vehicles.meta’,
‘data/carvariations.meta’,
}

data_file ‘VEHICLE_METADATA_FILE’ ‘data/vehicles.meta’
data_file ‘VEHICLE_VARIATION_FILE’ ‘data/carvariations.meta’


#14

Thanks ive already fixed the issue by changing the carcols around also. When are ya gonna fix the green headlights on the tuarus ?


#15

Working on it now. Temporary fix is to enable xenon lights.


#16

Thanks mate!! Sorry if i sounds like a cunt! Cuz i am!


#17

is it just me or are the lights not working for the tahoe and the crown vic. and if that is just a error on my end does anyone know how to fix it?


#18

Same for me

((20 Chars))


#19

Works for me ((20 characters)


#20

Do you know how I could fix the problem?


#21

Yeah the undercover1 and undercover2 do not have working flashing lights for me. All the others look great! Thanks :grinning: