Object ID spammed in cmd


#1

Untitled

This message started showing in my cmd yesterday.
It continues to spam the cmd until i restart the server. ( note, the server is lagging like crazy when this happends.
this has been happening three times so far.

Any of you know what it means ? like why am i getting this message.

Ps. i’m running vrp and not ESX


#2

Issue with one of your resources. I believe it’s an esx resource. Do a Find All in your favorite code editor on the resources folder for couldn't assign an object id for player!


#3

Okay. Just not sure which resource it should be. because pretty much all of the resources i have atm, are default.
except a few.
I’m running vrpfx, not esx :slight_smile:

this was right before it started spamming

[ 27229969] [vRP] disconnected (user_id = 316)
[ 27230000] Sending heartbeat to live-internal.fivem.net:30110
[ 27244422] Connecting: Patrick Peterson
[ 27244766] [vRP] Patrick Peterson joined (user_id = 318)
[ 27250375] Sending heartbeat to live-internal.fivem.net:30110
[ 27259922] Connecting: B1Rdâ™”:z
[ 27260125] [vRP] B1Rdâ™”:z joined (user_id = 316)
[ 27261672] [vRP] disconnected (user_id = 74)
[ 27261687] Sending heartbeat to live-internal.fivem.net:30110
[ 27269656] couldn’t assign an object id for player!
[ 27269687] Sending heartbeat to live-internal.fivem.net:30110
[ 27275156] Connecting: EDDIE <3 Ne me tuer!!!
[ 27275484] [vRP] EDDIE <3 Ne me tuer!!! joined (user_id = 319)
[ 27277297] Sending player (127) ELS data
[ 27280516] Mathias: Hvordan tager man telefonen op?
[ 27281359] Syncing weather for: Patrick Peterson
[ 27284406] couldn’t assign an object id for player!
[ 27284437] Sending heartbeat to live-internal.fivem.net:30110
[ 27284859] [{“locked”:false},{“locked”:false},{“locked”:false},{“locked”:false}]
[ 27308937] Connecting: Bird
[ 27309156] [vRP] Bird joined (user_id = 39)
[ 27310797] couldn’t assign an object id for player!
[ 27310812] Sending heartbeat to live-internal.fivem.net:30110
[ 27334125] Sending player (128) ELS data
[ 27335672] 1
[ 27335687] 1
[ 27341594] couldn’t assign an object id for player!
[ 27341906] couldn’t assign an object id for player!
[ 27341969] couldn’t assign an object id for player!
[ 27342000] couldn’t assign an object id for player!
[ 27342016] couldn’t assign an object id for player!
[ 27342047] couldn’t assign an object id for player!
[ 27342094] couldn’t assign an object id for player!
[ 27342109] couldn’t assign an object id for player!
[ 27342141] couldn’t assign an object id for player!
[ 27342156] couldn’t assign an object id for player!
[ 27342187] couldn’t assign an object id for player!
[ 27342219] couldn’t assign an object id for player!
[ 27342234] couldn’t assign an object id for player!


#4

I also got this problem after I updated to the latest artifact. I searched through all of the resources with both whole of the text and some small parts of it, but 0 hits in all of my searches. Any other clue on what could be causing this? For now I guess I will go back to the old artifact I used ^^ But it would be nice to solve it aswell :slight_smile:


#5

I found it here.

I don’t know what is causing it. I’d have to look into your resources themselves. Looks like the ID that it’s trying to assign to that player.

Are you guys running OneSync or disabled hardcap? Do you guys have a lot of players in the queue?


#6

this code isn’t supposed to be invoked unless onesync is enabled, i’d guess an oversight


Couldn't assign Object ID for Player
#7

Same deal I have. Updated and boom!
Back to previous build lol.
Wtf


#8

I had an itch that it was OneSync.

Gotta catch 'em all (bugs)

Thanks for clearing it up