Infinite loading screen when connecting to server


Hello everyone. I can’t seem to get past the “loading” screen when entering a server. I’ve tried waiting, but it seems to be infinite (let it run for an hour with no results) Also, I have tried connecting on different servers, US and EU, but it’s the same. Thanks for your help!

GTA V version? :
Up to date? : Yes
Legit or Pirate copy? : Legit
Steam/CD/Social Club? : Social Club
Windows version? : Windows 10 1709 16299.248
Did you try to delete caches.xml and try again? : Yes
Error screenshot (if any) : Infinite loading screen

System specifications : Intel Core i7 4770k, Nvidia GTX 970, 8gb RAM
What did you do to get this issue? : Connecting to a server
What server did you get this issue on? : Seems to affect every server
CitizenFX.log file : CitizenFX.log (19.7 KB)

.dmp files/report IDs

If an issue with starting:
GTA V folder screenshot :

GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot :
Filepath to FiveM folder : (G:)\Games\FiveM
FiveM client folder screenshot :
Did you try to disable/uninstall your Anti-virus? : Yes

Also add what you already tried so far : On a clean updated install of GTA V, Tried uninstalling FiveM two times. Tried with Steam on and Steam off. Tried with firewall and Anti-virus off. Tried with GTA running in the background, tried with GTA Online running in the background.

Loading Screen Doesn't Progress When Loading into a Server

Yea Me too. I’m not sure what caused it for me


Let’s hope someone who had the same issue can tell us the solution!


A quick update. I re-installed both GTA V and FiveM, but still get the same issue. I think my problem is linked to this line in the logs

:1, Uncaught TypeError: Cannot read property ‘postMessage’ of null

Don’t know what I should do now.


Any dev who can tell us where the error’s from?


Ok, the clean install of windows 10 seems to have resolved the issue of not being able to connect to any server.