FiveM isnt opening

help

#1

GTA V version? 1.0.1493.0
Up to date? Yes
Legit or Pirate copy? Legit
Steam/CD/Social Club? Steam
Windows version? OS-build 17134.191 (Windows 10, version 1803)
Did you try to delete caches.xml and try again? Yes
Error screenshot (if any) It doesnt show any errors
System specifications
What did you do to get this issue? I dont know
What server did you get this issue on? not on servers just when im trying to launch fivem (It has worked before)
CitizenFX.log file

[         0] Detected NVIDIA Node, attempting to query ShadowPlay status...
[       235] NvNode claims ShadowPlay is *enabled*, disabling for this session.
[      1454] Disabled NVSP.
[      1563] Initialized system mapping!
[      2047] CitizenFX Steam child starting - command line: "C:\Users\Martin98star\Desktop\FiveM\FiveM.exe" 
[      2985] Detected NVIDIA Node, attempting to query ShadowPlay status...
[      3282] NvNode claims ShadowPlay is disabled, bailing out.
[      3704] Initialized system mapping!
[      4422] CitizenFX Steam child starting - command line: "C:\Users\Martin98star\Desktop\FiveM\FiveM.app\cache\subprocess\FiveM_SteamChild.exe" -steamparent:1236
[      4438] Initializing Steam parent.
[      4657] Initializing Steam parent: Steam's running.
[      4750] Initializing Steam parent: Initializing presence.
[      4766] Initializing Steam parent: Attempting to run processes.
[      4860] Detected NVIDIA Node, attempting to query ShadowPlay status...
[      5016] hello from "C:\Users\Martin98star\Desktop\FiveM\FiveM.exe" 
[      5313] NvNode claims ShadowPlay is disabled, bailing out.
[      5407] Initialized system mapping!
[      5625] Got ros:legit process - pid 15856
[      5719] CitizenFX Steam child starting - command line: "C:\Users\Martin98star\Desktop\FiveM\FiveM.app\cache\subprocess\FiveM_SteamChild.exe" -steamchild:1236
[      5735] game parent PID: 1236
[      5735] waiting for process to exit...
[      5750] Detected NVIDIA Node, attempting to query ShadowPlay status...
[      6000] NvNode claims ShadowPlay is disabled, bailing out.
[      6125] Initialized system mapping!
[      6797] hello from "C:\Users\Martin98star\Desktop\FiveM\FiveM.app\cache\subprocess\FiveM_ROSLauncher" ros:legit --parent_pid=1236 "E:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V\GTAVLauncher.exe"
[      8250] process exited with 6413008!
[      8250] Found NVSP cookie, re-enabling NVSP.   - END OF LOG)

.dmp files/report IDs

If an issue with starting:
GTA V folder screenshot (Screenshot: https://gyazo.com/9ce327346611eb7cf18c94afffa2bddb 1)
GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot (Screenshot: https://gyazo.com/418d6231912a5cd29dcfc2a740bb83f9)
Filepath to FiveM folder (C:\Users\Martin98star\Desktop\FiveM)
FiveM client folder screenshot (Screenshot 1:https://gyazo.com/f0700181f607e36ac5550b2e79a0a2c6 Screenshot 2: https://gyazo.com/1f4f328564d4f789cf04c8c4581be967)
Did you try to disable/uninstall your Anti-virus? Yes

Also add what you already tried so far.
I have reinstalled GTA5, FiveM and Steam.
Disabled all of anti-virus.
Asked people on “Project FiveM” discord.
I have tried to delete cache and more. It didnt work at all.
So now i am hoping that some developers from FiveM can help me!


#2

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.