DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - When going in full screen


#1

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.

GTA V version? latest (11/01/2019)
Up to date? Yes
Legit or Pirate copy? Legit
Steam/CD/Social Club? Thaumix
Windows version? 10
Did you try to delete caches.xml and try again? Yes
Error screenshot (if any) https://i.imgur.com/d1FgZPN.png
System specifications Nvidia GTX 1060 6GB, i5-8400
What did you do to get this issue? Today (11/01/2019)
What server did you get this issue on? Any
CitizenFX.log file https://hastebin.com/oluxekobof.sql

If an issue with starting:
GTA V folder screenshot https://i.imgur.com/7j6JD0v.png
Filepath to FiveM folder C:\Users\Antony\AppData\Local\FiveM\FiveM.app
FiveM client folder screenshot https://i.imgur.com/eOzkObr.png
Did you try to disable/uninstall your Anti-virus? Yes

Also add what you already tried so far.

Updating my drivers to the latest version
Updated windows to the latest version
Reinstalled GTA
Reinstalled FiveM

It does work with one screen only but there are other people using 2 screens so not sure why it would break with mine?


#2

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the FiveM community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot: