When I launch Fivem it is stuck on the blue screen with buildings in the background

#1

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.

GTA V version? latest
Up to date? yes
Legit or Pirate copy? legal
Steam/CD/Social Club? yes
Windows version? 10 64 bit
Did you try to delete caches.xml and try again? just downloaded
Error screenshot (if any)
System specifications
What did you do to get this issue? idk
What server did you get this issue on? launching
CitizenFX.log file
.dmp files/report IDs

If an issue with starting:
GTA V folder screenshot
GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot
Filepath to FiveM folder
FiveM client folder screenshot
Did you try to disable/uninstall your Anti-virus? yes

Also add what you already tried so far.

0 Likes

#2

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the FiveM community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:

0 Likes

#3

Next time you have an issue please:

  1. Have a look around the forum, you would’ve found this topic, which is the solution to your issue [Solution] Forcing FiveM to use your discrete GPU | Infinite Loading Fix
  2. Fill out the complete template
0 Likes

#4

I seen that but im still having issues, I did what he said to do

0 Likes

closed #5

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

0 Likes