Unknown Error - Only Began with Yesterday's Update


#1

GTA V version?
Latest? I’m unsure of where to find this information.

Up to date?
Affirm.

Legit or Pirate copy?
Legitimate.

Steam/CD/Social Club?
Steam

Windows version?
Affirm I’d assume. (EDIT: Windows 10, 64-Bit. I did not realize that is what the question was referring to.)

Did you try to delete caches.xml and try again?
Affirm. I also tried re-installing FiveM as a whole.

Error screenshot (if any)
No screenshots, however, I have the copy and paste:

[Window Title]
FiveM Error

[Main Instruction]
RAGE error: ERR_GEN_ZLIB_2

[Content]
A game error (at 00000001412365cf) caused FiveM to stop working. A crash report has been uploaded to the FiveM developers.
If you require immediate support, please visit FiveM.net and mention the details below.

Failed zlib call. Please reboot, verify the game data, or reinstall the game. For more information, please visit: http://rsg.ms/verify

[^] Hide details [Close]

[Expanded Information]
Crash signature: gta-core-five.dll+21B4B
Report ID: … [uploading?] (use Ctrl+C to copy)

System specifications
ASRock Z270M-ITX/ac Motherboard
Intel i7-7700K (4 Core @4.20GHz)
NVIDIA GeForce GTX 1070 (8GB)
GSkill Ripjaws DDR4-3200 32GB RAM
Toshiba OCZ 512 GB SSD
Toshiba 2GB Hard Drive

What did you do to get this issue?
I play for about five minutes and then I receive that error.

What server did you get this issue on?
This problem has occurred on FXServer, which is my personal test server. If you need an IP, I can provide it upon further request.

CitizenFX.log file
CitizenFX.log (26.4 KB)

.dmp files/report IDs
I am unsure of what this is.

Attempts to Correct Error

  1. Deleted Cache
    Result: No Change

  2. Re-Installed FiveM
    Result: No Change

  3. Validated GTA V Files via Steam
    Result: No Change

EDIT 2

  1. Re-Installed GTA V
    Result: No Change

FiveM update - March 27th, 2018
#2

I have had that same thing happen to me on my server weather I join through the localhost or the server list.
This also happened on other various servers as well.
Your not the only one with this issue.


#3

this issue is happening to me as well as like 6 people on my servers maybe more idk.


#4

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.