The fivem icon disappears after installation


#1

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.

**GTA V version?Last uptade by steam
**Up to date?yes
**Legit or Pirate copy?Legit
**Steam/CD/Social Club?Steam
**Windows version?10
**Did you try to delete caches.xml and try again?no
Error screenshot (if any)
**System specifications i5 6500 gtx1070
What did you do to get this issue?
What server did you get this issue on? family crew
CitizenFX.log file
.dmp files/report IDs

If an issue with starting:
GTA V folder screenshot
GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot
Filepath to FiveM folder
FiveM client folder screenshot
Did you try to disable/uninstall your Anti-virus?

Also add what you already tried so far.

I had a problem restarting my pc, the shortcut had disappeared.
So I wanted to reinstall fiveM but each time just at the end of the installation the fiveM icon disappears.
I do not understand because it happened suddenly when I had no problem since + 300h. Thank you for your help.

ITS GOOD FOR ME just my antivirus … sorry close my topic thanks


#2

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the FiveM community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:


#3

disable your virus scanner and try again.