Stuck on Done running INIT_SESSION init functions


#1

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.

GTA V version? 1.0.1365.1
Up to date? Yes
Legit or Pirate copy? Legit copy
Steam/CD/Social Club? Steam: LSRPDestiny/CD/SC: RGDestiny
Windows version? Windows 10 Pro
Did you try to delete caches.xml and try again? Yes , this only works one time , after clearing once the error persists
Error screenshot (if any)
System specifications Cpu: I5 6400 quadcore , GPU: GTX960 Windforce 4GB OC , 16GB Ram
What did you do to get this issue? Was working on the server untill this problem came up , other members dont have this problem connecting to the server.
What server did you get this issue on? My own (Los Santos Roleplay | Pre-Alpha)
CitizenFX.log fileCitizenFX.log (72.2 KB)

.dmp files/report IDs These are from the last 2 days (when the issue came up) af3a9613-ce13-44b3-85e8-b127266f4d8f.dmp (4.0 MB)
27319e05-d01e-44aa-9e83-292476715f86.dmp (4.1 MB)

If an issue with starting:
GTA V folder screenshot
GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot
Filepath to FiveM folder
FiveM client folder screenshot
Did you try to disable/uninstall your Anti-virus? No , i have not. Although im pretty sure its not that because it worked perfectly fine before with my antivirus enabled.

Also add what you already tried so far.
Clearing server cache , clearing client cache. Looked inside my CitizenFX file. Restarted my pc. Waited 24Hours. Checked my gta again. Googling the problem (most of them get resolved with a gta 5 update.)

Anyway , thanks for looking into it!

thanks in advance!
Destiny


#2

UPDATE:
Looks like i’m having it on AHD servers aswell…


#3

Bump… :expressionless:
(20 chars)


#4

What happens if you delete cache/launcher_skip?


#5

I delete everything in my cache folder besides the game folder. Only works once , so if i dont clear my cache the second time it wont let me load in.


#6

Deleting cache/launcher_skip only made me wait longer for my game to load up, but didnt do anything for loading into the server.


#7

Bump…
(20 charss)


#8

Bump…:expressionless:


#9

Bump… (20 chars)


#10

Bump…… (20 chars)


#11

Where is your FiveM located? Have you tried running it off your desktop?


#12

My FiveM is located on my harddrive , and yes i have…


#13

of course its on your hard drive… but where is it installed.


#14

Mine is on “D:\Games\FiveM”
I don’t see why that has any relevance to the problem i’m having…


#15

I’m having the same issue and i can’t play fivem…


#16

I had the same problem yesterday but I fixed mine.


#17

Thats not even close to the same problem.


#18

This should be resolved in the latest client update, some .#map resources were causing GTA to hang on streaming requests for them.


#19

Not fixed for me :frowning:


#20

I will try it when i get home :slight_smile: