Server car issues

police
fivem
help
server

#1

Sorry if this is not all perfect
GTA V version*
3211647
Up to date?
Yes
Legit or Pirate copy?
Legit
Steam/CD/Social Club?
Steam
Windows version?
Windows 10
Did you try to delete caches.xml and try again?
No
Error screenshot (if any)
System specifications
What did you do to get this issue?
After renaming cars
What server did you get this issue on?
My test server

The problem that is happening is that I renamed cars to have custom spawn names so instead of police5, um1 ect. They went ccar1 to ccar16 well and now some of the lights for the light bar are very messed up they are off center way far from the car and I have no idea on how to fix it please help. I should also mention that I can run through one car so far


#2

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the FiveM community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:


#3

Moved to #development as this is not a FiveM related issue.

You cant just rename vehicles to make them add-ons you also have to make or copy the carcols and vehicle.meta files used for the original vehicles or you have to make them.

There is a lot of tutorials on the forums on how to make add-on vehicles.