Queen-washington-november


#1

As soon as I run FiveM, it loads a little bit and then gives me queen-washington-november error. Yesterday it was berlin-stream-november. i can t understand why this happens… Screenshot (4) Also, this problem appeared after updating my motherboard bios, but i don t think that’s the problem.
GTA V version? -latest
Up to date? -yes
Legit or Pirate copy? -legit
Steam/CD/Social Club? -steam
Windows version? -Windows 10
Did you try to delete caches.xml and try again? -yes
System specifications -GTX 1070, Ryzen 5 1600x, 16 gb ram
What did you do to get this issue? -absolutely nothing, i ve just installed it and it didn t work
CitizenFX.log.1 (1.9 KB)
crash IDs:
70231cb3-f998-4cfb-afe4-e90104ee3ad9
0778026d-a919-46c7-a4ae-3b4fa06fe792
f1b2c82f-d23d-4e06-ade4-4267ab9fc9e0
f7d5bb67-ec9c-43d1-ac13-4450d4538903

Filepath to FiveM folder

FiveM client folder screenshot

GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot

GTA V folder screenshot

Did you try to disable/uninstall your Anti-virus?
I tried to disable it.


#2

please fill in the Technical Support template


#3

what does that mean?


#4

That means please fill in the entire template including the screenshots


#5

yes i did it i uploaded the Citizen log and crash IDs. What else do you need?


#6

Those would be helpful.


#7

Ok, i ve done what you told me. Can someone help me now?


#8

Can someone help me please??


#9

Does your regular GTA V still work after that update?


#10

yes man. I also reinstalled the GTA and FiveM, but the problem is still there and still the same


#11


#12

This is what it says in the Citizen log. Does thhis help in any way?..


#13

Ensure shadowplay is completely off, and try


#14

How do i turn it completely off?


#15

Just go into the settings for it, and make sure that little selector is set to off (I think its labeled “share” or something?). Let me check on my other computer what its called…


#16

Open geforce experience, click on the gear on the top right, then turn the in-game overlay off


#17

ok let me try to run FiveM again


#18

Still not working…


#19

Guys please help me…


#20

GUYS PLEASE HELP ME I have HAD THIS PROBLEM FOR 3 DAYS ALREADY!