No Sound In-Game


#1

Hello. I’m not getting any sound from FiveM or any games played through it. Everything else works fine, but there is no sound coming through on any device. When playing regular GTA V/Online, I hear the sounds from the game, but when playing on any FiveM servers, I hear no game audio.

GTA V version? 1.44
Up to date? Yes
Legit or Pirate copy? Legit
Steam/CD/Social Club? Steam and Social club
Windows version? 10
Did you try to delete caches.xml and try again? Yes
Error screenshot (if any) N/A
System specifications Windows 10
What did you do to get this issue? Simply opened FiveM, found a few servers, and joined each with the same result.
What server did you get this issue on? All servers I joined.
CitizenFX.log file
.dmp files/report IDs

Already tried to disable Windows Defender Firewall, already checked volume mixer and device volumes, drivers are updated, etc., everything should be fine.


#2

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the FiveM community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:


#3

Did you try playing around with your ingame settings?


#4

Yes, before I tried anything else. No effect.


#5

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.