Mods and extras I add to the FiveM App Data are not working

mod
#1

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.

GTA V version? Up to Date
Up to date? Yes
Legit or Pirate copy? Legit
Steam/CD/Social Club? Steam
Windows version? Windows 10
Did you try to delete caches.xml and try again? Yes, Multiple times
Error screenshot (if any) None
What did you do to get this issue? After the last FiveM update I think
What server did you get this issue on? NARC

Good Afternoon,

Recently I have been having some issues with extras and mods that I add to my Applications data folder not working. Mods like, a postal map, Make Visuals Great Again, and other visual mods are not working. During this time, my actual MP ped look for the server I am in also no longer loads in correctly. I have uninstalled and reinstalled both FiveM and GTA V at least 8 times now and nothing is working. I have watched videos and have insured that I have installed everything correctly, yet nothing works. Any ideas?

Sincerely,
Corporal Chauvin, SASP 326, NARC Community

#2

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the FiveM community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot: