Lighting Mods Not working


#1

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.

**GTA V version? Lastest
**Up to date?Yes
**Legit or Pirate copy?Legit
**Steam/CD/Social Club?steam
**Windows version?10
**Did you try to delete caches.xml and try again?No
**Error screenshot (if any) None
**System specifications MSI. 7RD LEOPARD
**What did you do to get this issue? I dont know. Radiance V Got deleted randomly. I didn’t delete it
**What server did you get this issue on? Westport County RolePlay
CitizenFX.log file
.dmp files/report IDs

If an issue with starting:
GTA V folder screenshot
GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot
Filepath to FiveM folder
FiveM client folder screenshot
**Did you try to disable/uninstall your Anti-virus?No

Also add what you already tried so far.

I have Restarted my PC. I asked for help from the other members. I got some but not even 1 worked. I dont think the problem is with the mod. maybe it is from fivem. so maybe I have to reinstall it. But I want to make sure that there might be other solutions other than reinstalling fivem.


#2

Not a fivem related problem, ask in the original topic you got the mod from.


#3

It is. The problem isn’t from the Mods. Its from my FiveM. And im sure about that


#4

I tried Radiance V. Visuals Pack. Make visuals great again. BetterBrighter Emergency Lights. All these 4 visual mods. and you are saying that the 4 mods are broken? im not sure bout that sir


#5

well concidering most of them work when installed correctly… yes, there either not being installed correctly or there broken which ever one it is… is not a FiveM related problem.

FiveM requires a clean installation to work correctly.


#6

Ok. I found the problem. It wasn’t FiveM. It wasn’t The mods. It was my InGame Settings. So yeah. Thanks