I dont see nothing?


#1

Hi i have small problem, FiveReborn running okay, but look at this…

wtf ?

GPU: Radeon HD 7670M (on SP works okay, stable 60fps)
iGPU: OFF

if i click anywhere i can connect to server, but i dont see names and gui…

Sry for my bad english :smile:

Please help ;c


#2

it happens every time you start the game or is it the first time.?


#3

every time… :frowning:

http://pastebin.com/bYYCnm4T

Citizen log


#4

ok, well it happens to me sometimes but i just have to restart it or wait a sec, but in this case try to do a troubleshooting comparability, and see if it works, if not reinstall Five reborn.

make sure you have Microsoft visual c++ redistributable’s 2013-15
and if not well we will keep trying.


#5

All Visual C++ Redistributable’s 2012-2015 installed, GTA V reinstalled and Reborn too… Nothing :frowning:

maybe any auto direct connection? (in auth autoconnect doesn’t work)


#6

me too same probelm and no body can help me or u hope w can find solution


#7

Try to add five reborn.exe to your firewall


#8

i did it evrething myb the question to whou creat fivereborn because he hav the solution


#9

Added to firewall and i have this same problem… :angry:


#10

ye hhhhh i now me too


#11

Turn off any anti-virus you have running temporarly and see if that fixes the problem. Please give the client some time to load up.


#12

i did it but nothing


#13

i dont have anti virus :smiley:

#Edit

pls guys help :frowning:


#14

refresh? ;c


#15

@VeroN Use backspace.