Horrible frame rate on good computer GODHELPME


#1

GTA V version?: idk the newest one
Up to date?: yeah
Legit or Pirate copy?: legit
Steam/CD/Social Club?: steam
Windows version?: 7 SP 1
Did you try to delete caches.xml and try again?: yeah
Error screenshot (if any): no error
System specifications: uuhh

CPU: intel i7-6700k
16 GB of ram
Gforce GTX 1060 6GB overclocked

What did you do to get this issue?: join a server
What server did you get this issue on?: ALL OF THEM
CitizenFX.log files:
CitizenFX.log.8 (6.9 KB)
CitizenFX.log.1 (6.9 KB)
CitizenFX.log.4 (27.8 KB)
CitizenFX.log.7 (14.5 KB)
CitizenFX.log.2 (31.4 KB)
CitizenFX.log.3 (30.7 KB)
CitizenFX.log.5 (120.6 KB)
CitizenFX.log.1 (125.4 KB)
CitizenFX.log.6 (165.0 KB)

.dmp files/report IDs: i have no clue what this is

Also add what you already tried so far?: re-start computer, lower graphics.

worked perfectly fine until the stupid error code fix thing recently


#2

Please fill out the entire support template


support_Doodle


#3

i did fill out the entire template


#4

You edited the topic to fill in the template :wink: Good try though


#5

shhh i still filled out the entire thing eventually


#6

i really need help on this.


#7

While Win7 is supported… It’s highly recommended you use either Win 8.1 or 10. Also, frame rate issues vary from server to server. Therefore, if you play on a server with a lot of shitty resources and car mods, you’re going to have more frame loss.

Try playing on one of the pinned servers (at the top of the server list highlighted in green).


#8
  1. windows 8, 8.1, and ten are dog shit. 2) pinned servers lag more

#9

Lol no they dont, i dont know why yours would but just because you fail to know how to figure something out dont make it “dog shit”.

:wink:


#10

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.