Grey-Princess-Shade Error


#1

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.

GTA V version? Newest
Up to date? Yes
Legit or Pirate copy? Clean
Steam/CD/Social Club? Steam
Windows version? Windows 10
Did you try to delete caches.xml and try again? Yes
Error screenshot (if any) https://gyazo.com/acb6eba8ce6901c65763145d3ff970e3
System specifications I7-7700K 16 GB ram
What did you do to get this issue? I crash an addon car into something and then my game crashes
What server did you get this issue on? Localhost
CitizenFX.log file https://www.dropbox.com/s/2rymxavlkcco14r/CitizenFX.log?dl=0
.dmp files/report IDs Don’t know what this is

Also add what you already tried so far.

Reset client side cache
Reset server side cache
Changed vehicles.meta

Any help would be appreciated. Discord: Snowman658#5895


#2

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the FiveM community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:


#3

This is an error with the setup of the vehicles. Personally, I have no experience with this, but it’s something to do with the data folder of the addon vehicle. I’d suggest trying to get new files or using the default files if you have edited them.


#4

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.