Game freezes and then I get disconnected (timeout after 10s)


#1

GTA V version?
Latest
Up to date?
Yes
Legit or Pirate copy?
Legit
Steam/CD/Social Club?
Steam
Windows version?
10
Did you try to delete caches.xml and try again?
Yes
Error screenshot (if any)


System specifications
i5 4440k 3.1ghz
GTX 1060 6GB
8GB RAM
What did you do to get this issue?
Nothing
What server did you get this issue on?
LusoRoleplay
CitizenFX.log file
CitizenFX.log (275.4 KB)
.dmp files/report IDs
None

I’ve tried restarting router, network bridge, reinstall gta V, reinstall fivem, remove citizenFX files, lower down gta v graphics to the lowest and to the recommended by geforce experience, disabling some razer softwares, making sure there’s no overlays, removing steam overlay, windowed, fullscreen…
I saw this in my citizenFX.txt and I’m wondering if this has anything to do with my problem:

[ 907390] GlobalError: Timed out after 10 seconds.
[ 907546] Killing network: Timed out after 10 seconds.
[ 907625] Killing network, stage 2…
[ 907828] Unloading data files (352 entries)
[ 908218] nui://game/ui/root.html:60, Uncaught NotFoundError: Failed to execute ‘removeChild’ on ‘Node’: The node to be removed is not a child of this node.
[ 908234]


#2

Do u try servers that have low ping close to you?


#3

The server I try to connect is from my country, idk if the server is hosted here or somewhere else but I’m sure it’s close


#4

Don’t worry ive the same issues looks like the same simular coding here to mine, failing the node removal seems to be a big issue with all my clients on my server


#5

Bump… I’d rly like if someone could help :frowning:


#6

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.