Game do not start


#1

Hallo, wen i try to start the game the louncher starts and after this the louncher qiuts no error nothing

GTA V version: Latest
Up to date: yes
Legit or Pirate copy: Legit
Steam/CD/Social Club:Social Club
Windows version:Windows 10 pro latest version (cant find it right now)
Error screenshot: no error
GTA V folder screenshot: http://prntscr.com/dlg45n
GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot: http://prntscr.com/dlg4dq
Filepath to FiveReborn folder: Desktop/FiveReborn
FiveReborn client folder screenshot: http://prntscr.com/dlg513
CitizenFX.log: http://pastebin.com/PjFXpN4P
.dmp files: ?


#2

@Maultasch3 what does citizenfx log say?


#3

Did u have a website where i can upload the log nicely?


#4

@Maultasch3 just post the last 10/20 lines


#5

[401721296] getaddrinfow: DESKTOP-IKIDIAL and a paper urn
[401721296] wls: DESKTOP-IKIDIAL
[401721296] closesocket 0x7f0
[401721296] wfsopen! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\temp.telem
[401721296] wfsopen tail! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\temp.telem
[401721296] wfsopen! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\launcher.telem
[401721296] wfsopen tail! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\launcher.telem
[401721296] wfsopen! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\bootstrap.telem
[401721296] wfsopen tail! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\bootstrap.telem
[401721437] connect 1a86337f
[401721515] EndpointMapper::HandleRequest: POST /gta5/11/gameservices/entitlements.asmx/GetEntitlementBlock
[401721703] closesocket 0x9a4
[401721781] done decrypting ros bits
[401721828] wfsopen!
[401721828] wfsopen tail!
[401721859] versioninfo C:\gtav\GTA5.exe
[401721875] wfsopen! C:\Users\DENNIS~1\AppData\Local\Temp\mspaint.exe
[401721875] wfsopen tail! C:\Users\DENNIS~1\AppData\Local\Temp\mspaint.exe
[401721875] wfsopen!
[401721875] wfsopen tail!


#6

@Maultasch3 okay i have absolutely no idea what these massages mean but now the dev can take a look at it,


#7

i hope they can help


#8

@Maultasch3 they sure can, good luck!


#9

thanks i hope i put all information in.


#10

@Maultasch3 said in Game do not start:

[401721296] getaddrinfow: DESKTOP-IKIDIAL and a paper urn
[401721296] wls: DESKTOP-IKIDIAL
[401721296] closesocket 0x7f0
[401721296] wfsopen! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\temp.telem
[401721296] wfsopen tail! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\temp.telem
[401721296] wfsopen! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\launcher.telem
[401721296] wfsopen tail! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\launcher.telem
[401721296] wfsopen! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\bootstrap.telem
[401721296] wfsopen tail! C:\Users\Dennis ***(my last name)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA V\bootstrap.telem
[401721437] connect 1a86337f
[401721515] EndpointMapper::HandleRequest: POST /gta5/11/gameservices/entitlements.asmx/GetEntitlementBlock
[401721703] closesocket 0x9a4
[401721781] done decrypting ros bits
[401721828] wfsopen!
[401721828] wfsopen tail!
[401721859] versioninfo C:\gtav\GTA5.exe
[401721875] wfsopen! C:\Users\DENNIS~1\AppData\Local\Temp\mspaint.exe
[401721875] wfsopen tail! C:\Users\DENNIS~1\AppData\Local\Temp\mspaint.exe
[401721875] wfsopen!
[401721875] wfsopen tail!

Nothing wrong there!


#11

But it does not start anyway, it loads in the launcher and then it simply quits. i uploadet the complete log at the first post.


#12

@Maultasch3 did you try turning off your firewall?


#13

the firewall is off
http://prntscr.com/dlh0jj


#14

Running AVG? Or any other anti-virus program?


#15

None installed


#16

At what point does it quit?


#17

First comes the normal gta launcher and than this: http://prntscr.com/dlh4ob and after that nothing hapens


#18

@Maultasch3 pc specs?


#19

Did you try to delete caches.xml ?


#20

intel core i7 6700k, geforce gtx 960 oc, and samsung ssd 250gb and an asus rog mainboard yes i deleted the file same happens