FXSERVER will not start


#1

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.

**GTA V version?**latest
**Up to date?**yes
**Legit or Pirate copy?**Legit
**Steam/CD/Social Club?**steam
**Windows version?**yes
**Did you try to delete caches.xml and try again?**not client side
**Error screenshot (if any)**there’s is none
System specificationsgtx 1060 gigabyte motherboard I think i got 16gb as well
What did you do to get this issue? nothing
**What server did you get this issue on?**none
CitizenFX.log filenot one
.dmp files/report IDsno dump

If an issue with starting: not client side
GTA V folder screenshot
GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot
Filepath to FiveM folder
FiveM client folder screenshot
Did you try to disable/uninstall your Anti-virus?

Also add what you already tried so far.

ok so I’ve tried this multiple times with bat files and all and it will just popened up and dissaper. I don’t know what the issue is so I did it again and when in command to start server and this is where I’m at. it’s giving me this error on command now. screenshots below.


![20180515_154529|690x387](upload://goJYl7bjPkj60tuglAnZQlr7GmT.jpg)![20180515_154529|690x387]![20180515_154510|281x500]


#2

You have to run the server from the server-data directory.

No offense, but if you’re unable to take proper screenshots, I think you’re going to find running a server to be extremely difficult. If you’re dead set on hosting, you may want to consider @zap-hosting since they do a lot of the managing for you.


#3

i just have my server.cfg in my server-data what else do i put there i had a run.bat there but that didnt work


#5

this is inside

does anyone know???


#6

1st you don’t use the run.cmd to run server just the start.bat
DON’T touch or change the run.cmd file

and in side start.bat should look like

1

looking at ur location yours should look like

2

oh and just saw its should be start.bat… not cmd


#7

does the start.bat only be in server-data or server-data and FXServer


#8

Dont matter as long as it linked to folder where run.cmd is

like if wanted in main folder then remove the server-data from start.bat… and so on

i.e if in same place as run.cmd the would be c:\FXserver\run.cmd +exec server.cfg


#9

so in my case it would be? i dont have the run.cmd in my server-data is this correct


#10

so in that case its… inside start.bat
image

This is my setup

so in my start.bat its
4


#11

hey could u copy and paste it here so i dont have to write it, i might make a mistake pls


#12

cd /d C:\FXserver\server-data
C:\FXserver\server-data\run.cmd +exec server.cfg


#13

so thats in my server-data then inside my start.bat
i done that now it should work?


#14

when i click on start it just iopens and dissapers


#15

this is just to start it, as long as you set up all other correct and server.cfg set up correct


#16

yes i have cfg is good but my problem is it open and closes really quick can u team view


#17

message name pw…


#18

hey man, thank you so much for all you time and effort trying to help me yesterday. I just fixed it myself! I deleted avg antivirus and i can now delete everything as admin and the fx doesn’t delete so it works now. i reinstalled antivirus and it works!! My pc is weird ha! Thx again man.