Forum bug, lag etc

GTA V version? I am atm mobile
Up to date?
Legit or Pirate copy?
Steam/CD/Social Club?
Windows version? Using android
Did you try to delete caches.xml and try again? Not relevant
Error screenshot (if any)
System specifications
What did you do to get this issue?
Writing a reply
What server did you get this issue on?
CitizenFX.log file
.dmp files/report IDs .

So, just to make this clear, I am not sure if FiveM can correct this problem, but it’s a new one and is happening at least to me.

So almost every time I write a reply on something where I want to help I hit the reply button get the saving message and then it closes, after I turned off mobile and looked again, my reply wasn’t there anymore… This is probably not a joke by a mod that could have deleted my reply, so I think it’s worth to report it.

Some points that I can bring out of the way:

Your connection is probably bad no, that’s not the fact at all, I can surf on every site also the forum with only waiting a second to load the full site

You might have used bad words nope, I only tried to help someone who was trying use the registerfont function

I know that this is probably nothing that I report and everyone is like: *yeah I know what happend, I’ll tell you"

I just wanted to let you know, and hopefully it will get fixed, cause this problem is new and wasn’t there before.

Edit: important: this happens only on mobile!

Have a nice day :hamburger: :mascot:

(Hopefully at least this topic gets actually uploaded … ^^)

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the FiveM community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot: