Five vmenu not working


#1

F1 Menu not working, i reinstalled fivem, unplugged controller and deleted cache menu pls help


#2

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the FiveM community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:


#3

Do you have LSPDFR installed?


#4

nope .


#5

Is this your server? As F1 isn’t the default bind for opening vMenu.


#6

im playing on velocity drift server. F1 = Menu . Velocity Teleport menu works but not the spawn menu


#7

Have you modified your GTA V installation in anyway?


#8

Do you click spawn vehicle but nothing happens? Press f8 and see if your clients downloading anything


#9

Nope i havent modified GTAV & The menu doesnt even open up so i cant spawn anything. If i press f8 i see things downloading


#10

The default key bind for vMenu is ‘M’. Try this when on server to see if it opens.

If it doesn’t, then go here and post a message to get support:


closed #11

#12

Adding onto this, please don’t create new topics regarding the same question. This is considered spam.