Custom ped problems and server not showing


#1

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.

GTA V version? the latest
**Up to date?**yes
**Legit or Pirate copy?**legit
**Steam/CD/Social Club?**boldenvyy|2A-1
**Windows version?**windows-10 but running fx server on a later version of windows
Did you try to delete caches.xml and try again? i cant find this file
Error screenshot (if any)
System specifications
**What did you do to get this issue?**i was trying to install custom peds and it wont stream to the game
**What server did you get this issue on?**my fx server
CitizenFX.log file
.dmp files/report IDs

If an issue with starting:
GTA V folder screenshot
GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot
Filepath to FiveM folder
FiveM client folder screenshot
Did you try to disable/uninstall your Anti-virus?

Also add what you already tried so far.
i have another issue aswell where my fx server dosent show up on fivem list and ive looked at all the tutorials and they do not work


#2

Please check the following if you’re not seeing your server appear in the serverlist:

  1. Make sure your server is running
  2. Go to canyouseeme.org
  3. Fill in your port (default: 30120)
  4. Check your port

Could it see the service?
Then make sure your server is allowed through your firewall.

Could it NOT see your service?
Then your ports aren’t properly forwarded.

:mascot:


#3

how would i see it through my firewall?


#4

because on my server box i allowed the port on there to port foward


#5

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.