Crash when I spawn cars

#1

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.

GTA V version? Newest
Up to date? Yes
Legit or Pirate copy? Legit
Steam/CD/Social Club? Steam
Windows version? 10 Home
Did you try to delete caches.xml and try again? Yes
Error screenshot (if any)
[Window Title]
Error GTA5+F320C5

[Main Instruction]
GTA5+F320C5

[Content]
An error at GTA5+F320C5 caused FiveM to stop working. A crash report is being uploaded to the FiveM developers. If you require immediate support, please visit FiveM.net and mention the details below.

Legacy crash hash: kilo-march-papa

[^] Hide details [Save information] [Close]

[Expanded Information]
Crash signature: fivem.exe+F320C5
Report ID: si-1285f9c276d04c14bd5c57c1e46f9b52 (use Ctrl+C to copy)
System specifications 1080 gtx, 16 gb ram
What did you do to get this issue? Started after FiveM update before the one today
What server did you get this issue on? All of them
CitizenFX.log file
.dmp files/report IDs

Also add what you already tried so far.

Well, it happens to everybody on the server, and it is only with certain cars. It happens with all servers

#2

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the FiveM community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:

#3

@Sparkplug,

This shows that there is an error within the Resource that that is loading the vehicle. I would recommend contacting the Server Owner or Server Developer(s).

#4

Hey yeah I am getting this crash two with two vehicles that I just put in a server of mine. Everything is where it should be.

#5

Contact the person who made the vehicle.

Or, alternatively, make your own support topic and fill out the Technical Support template if you think it’s more than that.

1 Like
closed #6

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.