CRASH: RAGE error: ERR_GEN_ZLIB_2


#1

GTA V version? latest
Up to date? Yep
Legit or Pirate copy? Legit
Steam/CD/Social Club? kmak47 on Steam
Windows version? Windows 10 Pro
Did you try to delete caches.xml and try again? Yep
Error screenshot (if any) https://i.imgur.com/zycuWqh.png
System specifications Above minimum. GTX 1050 Ti Intel I5 bla bla bla
What did you do to get this issue? Spawn a specific modded aircraft
What server did you get this issue on? My own custom server.
CitizenFX.log file https://pastebin.com/R51MYnrY
.dmp files/report IDs

Okay, so on my server I recently added an A321 mod. Whenever I spawn this in I can see that it renders correctly but within 5 seconds it crashes on my with the error that’s seen in the screenshot earlier. Other people can spawn the aircraft on my server and it will not crash for them. I Ideally do not want to reinstall the game again. I’ve reinstalled FiveM again and it did nothing. On an perhaps related or not note, people see a van in a different livery that I see for some reason.


#2

its more then likely the actual model thats causing your crash, everyones client will act differently which could be why you are thinking its a client side issue.

EDIT: yes its the model, you are getting a zlib error, you will have to either fix it or remove it.


#3

The weird thing is that it renders completely fine, everything starts up, everythings fine. It takes a couple seconds to actually crash.


#4

Narrowing it down, it’s the texture itself on the model. Maybe downgrade the size of the texture? That worked for me.


#5

Narrowing it down, it’s the texture itself on the model. Maybe downgrade the size of the texture?


#6

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.