Colored picture and nothing at launch



GTA V version? Last one
Up to date? Yes
Legit or Pirate copy? Legit
Steam/CD/Social Club? Social club
Windows version? Windows 10
Did you try to delete caches.xml and try again? Yes
Error screenshot (if any) I have this and nothing happens. Still like this after some minutes : (sometimes it changes color…yellow, green or purple…) (screenshot link )
System specifications AMD FX-9830P (enough for GTA 5 but is it for FiveM ?)
What did you do to get this issue? Nothing, I just launch FiveM for the first time and then it’s always like this
What server did you get this issue on? /
CitizenFX.log file here :
.dmp files/report IDs no one

If an issue with starting:
GTA V folder screenshot (screenshot link
GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot (screenshot link
Filepath to FiveM folder D:\JEUX\Rockstar Games
FiveM client folder screenshot
(screenshots links and )

Did you try to disable/uninstall your Anti-virus? Yep

I tried to give high CPU priority to FiveM. Nothing else, I’m quite lost.

I hope you’ll help me :slight_smile:



Do you have all windows updates installed?


Yes I have ! I’ll verify but my computer has auto-update !


AMD dual-graphics setups in laptops are not supported due to a shortcoming in the AMD graphics driver.


Huhu T_T whyyy did I buy a laptop with an AMD config !! I can say bye bye to the GTA RP server where I was able to play !

Do you know if it can be fix by FiveM team ?


This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.