[Assistance Required] Vehicle handlings

handling

#1

Hello,

I’m facing a problem as to where all the vehicles on my server have increased slip somehow. I do not have any resources installed that are supposed to do such a thing, it’s even visible on AI’s. Does anybody know what this could be about and how to fix it?


#2

You mean modded vehicles?


#3

All vehicles, even visible on AI’s driving their vehicles as I said.


#4

Yeah but are the vehicles default vehicles?


#5

I just tested, it’s for both - modded vehicles and default vehicles.


#6

So you have done something to the meta files for all vehicles.


#7

I definitely don’t recall doing something like that. All I have done that even touches the topic of vehicles, is added vehicle packs, which I have done by drag-and-drop.


#8

Which vehicle pack have you added?


#9

I’ll throw down all the links to them, hold on.




#10

Try disable this one in your server.cfg and test if it is that,


#11

Okay, will do. I’ll let you know in a second.


#12

Funny enough, that solved the issue. I still would like to keep the addon vehicles though, is there a way I could fix the handling for that pack?


#13

Sorry I don’t usually deal with .meta files, although I am sure there is a way to do it all at once.


#14

Fair enough. Do you know any other vehicle addon packs that feature civilian vehicles? Would help a bunch


#15

#16

Are they addons or replacements? From the names it looks like it replaces vanilla vehicles.


#17

Yes they do, I am unaware of an addonpack. Sorry.


#18

i think they can all be added together but my handling.meta i believe has entries for the regular vanilla replacements so if you use those other packs with mine either u have to remove the vanilla section out of the meta and just keep the addons and that should work


#19

A year later haha.

Have you fixed your handling issues already?